Bijeenkomst
'aan de slag met biodiversiteit'

Tijdens deze interactieve bijeenkomst op locatie staan biodiversiteit, gezondheid en klimaatadaptatie centraal. Het doel van deze bijeenkomst is om aanwezige kennis op deze onderwerpen te benutten en gezamenlijk te vergroten. Er wordt de mogelijkheid geboden om kansen te creëren om zelf én met anderen, aan de slag te gaan. Er is veel ruimte voor uitwisseling en samenwerking en er zal gewerkt worden naar een gezamenlijke agenda van projecten en acties aan een gezonde en sterke regio.

Programma 
Middels verschillende inspirerende sprekers wordt er een 'deepdive' genomen in de verschillende onderwerpen en het belang van meer biodiversiteit. Tevens zal er middels workshops ingezoomt worden op verschillende gemeenten om te laten zien wat er allemaal al gebeurt en mogelijk is. Deze mogelijkheden worden omgezet naar concrete kansen binnen jouw gemeente en projecten voor samenwerking. Verder is er veel ruimte voor netwerken, kennisuitwisseling en samenwerking tijdens de bijeenkomst.

WAT

Bijeenkomst 'aan de slag met biodiversiteit'.

WANNEER

Donderdag 14 april van
9.00 – 13.00 uur.

VOOR WIE

Theater de Vest,
Canadaplein 2 te Alkmaar

Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer