Kw falkena 123YG5KAyKY unsplash
donderdag 14 september, 28 september en 12 oktober 2023

Cursus ‘Rekenen aan klimaatadaptieve maatregelen’

Als je weet wat klimaatverandering voor jouw gebied betekent en welke maatregelen je kunt nemen, dan is het ‘doen’ vaak de volgende stap. Juist in deze stap over- of onderschat je makkelijk het effect van maatregelen, zowel wat betreft de effectiviteit als de kosten. Een gebiedsschema of model helpt om goed doordachte maatregelen te nemen. Dit leer je in de 3-daagse cursus ‘Rekenen aan klimaatadaptieve maatregelen’. De inhoud wordt verzorgd door Wateropleidingen. Al meer dan 25 jaar is Wateropleidingen dé vakopleider voor de watersector. Samen met hun partners brengen ze praktijkgerichte en actuele waterkennis op een hoger peil. Ze zorgen ervoor dat de waterprofessional zich blijft ontwikkelen. De cursus helpt je om maatregelen te nemen met daadwerkelijk effect. Zo wordt er aandacht besteed aan het integraal watersysteem te schematiseren, handmatige berekeningen uit te voeren en maatregelen samen te voegen in een masterplan. 

Aanmelden
Het cursusbedrag voor deze 3-daagse opleiding bedraagt €1.031,25 per persoon. Ben je geïnteresseerd? Geef je dan op via de aanmeldlink. Wijs je collega bij ingenieurs/werkvoorbereiding afdelingen op deze mogelijkheid, juist ook voor hen is deze cursus om met elkaar op een nieuwe manier naar deze opgave te kijken. Voor deze cursus zijn maximaal 16 plekken beschikbaar om goed onderwijs te kunnen geven, bij over inschrijving worden nieuwe extra data aangeboden.

WAT

Cursus ‘Rekenen aan klimaatadaptieve maatregelen’

WANNEER

Donderdag 14 september, 28 september en 12 oktober 2023
9:00-16:00 uur

WAAR

Stationsplein 136
1703 WC Heerhugowaard

Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer