dinsdag 14 maart 2023

Gala van een krachtig klimaat

Dinsdag 14 maart 2023 is een speciale dag voor de wetenschap. Het is de geboortedag van Albert Einstein, de sterfdag van Stephen Hawking én het is
π-dag. Om deze dag nog mooier te maken, vindt voor het eerst het Gala van een Krachtig Klimaat plaats. In één avond laten we u zien welke invloed de Nederlandse wetenschap heeft op dit meer dan actuele thema. In Utrecht wordt u bijgepraat door de aller-beste wetenschappers in het veld. Met o.a. Helga van Leur en Jan Terlouw.

Het Gala van een Krachtig Klimaat vindt plaats in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Deze wereldberoemde zaal is in de jaren '70 ontworpen door de architect Herman Hertzberger. In 2014 is de Grote Zaal voor de opening van het Utrechtse muziekgebouw in oude glorie hersteld. Nu geeft het podium aan vele (inter)nationale topartiesten.

WAT

Gala van een krachtig klimaat

WANNEER

Dinsdag 14 maart 2023 

WAAR

Grote zaal, TivoliVredenburg
Vlaamse Toren 7
3511 WB Utrecht

Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer