Groendag Clusius 2021 

Na een jaar waarin bijna niets kon doorgaan kijken we weer vol vertrouwen uit naar de periode die voor ons ligt. En zo ook naar de komende Groendag op woensdag 2 februari 2022 in Hoorn.

Werken in de groenvoorziening is heel aantrekkelijk en spannend. Het gaat over meer dan alleen planten en bestraten, het gaat over het leven zelf! Kortom: groen is sexy! Daarom is er dit jaar gekozen voor het thema: 50 tinten groen. Hoe kunnen we het imago van groen verbeteren? Hoe maken we Nederland groener, duurzamer en aantrekkelijker? Juist nu is de verbinding met het groen in de omgeving extra belangrijk! Hier willen we tijdens de komende Groendag op inspelen. 

 
Voor invulling van deze dag vraagt Groendag Clusius jouw medewerking: Je doet een voorstel voor het houden van een workshop passend bij het thema.*
Je reserveert een stand van circa 2 x 3 meter op de beurs.

Haak jij aan?
Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 9 september via de onderstaande button. Neem voor overige vragen contact op via: groendag@clusius.nl

*Groendag Clusius gaat er, net als voorgaande jaren, vanuit dat je het geven van een workshop beschouwt als een promotie voor jouw bedrijf of instelling en dat er daarom voor hen geen kosten aan verbonden zijn. Mocht dat niet mogelijk zijn en willen zij toch graag jouw workshop opnemen in het programma, dan gaan zij in overleg, maar de mogelijkheden voor betaling zijn beperkt. Wel ontvang je, als workshopleider, € 100,- korting op een stand.

WAT

Workshop

WANNEER & WAAR

Woensdag 2 februari 2022 van 8.30 tot 17.00 uur.

Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer