Jake givens ocwmWiNAWGs unsplash
dinsdag 27 juni 2023

save the date - Hittesymposium

Ben jij ook benieuwd naar de laatste ontwikkelingen rondom hittestress in de stad?

Op dinsdag 27 juni organiseert het lectoraat Water in en om de Stad i.s.m. City Net Zeroeen hittesymposium op de Hogeschool van Amsterdam. Hier nemen wij jullie mee in de verschillende HvA-onderzoeken rondom hitte, en werpen we een blik op de toekomst. Neem deel aan verschillende interactieve deelsessies rondom de thema’s gebied, gebouw, gebruiker. Volg bijvoorbeeld een presentatie over koele routes in de openbare ruimte en discussieer over de effectiviteit van type maatregelen. Over de invloed van gebouwkarakteristieken op hitte in de woning en de rol van citizen-science. Of neem deel aan een thermal-walk en leer door een ‘hitte bril’ te kijken naar de stedelijke inrichting. Het wordt een dag om niet alleen te luisteren, maar ook om te discussiëren, te netwerken én zelf te ervaren.

Dus ben jij een beleidsmaker, professional of iemand die betrokken is bij het thema hitte? Reserveer dan vast dinsdag 27 juni in je agenda. 
Het symposium vindt plaats van 10:00 tot 17:00 uur in het Jakoba Mulderhuis op de Amstelcampus in Amsterdam.

Halverwege mei ontvang je de uitnodiging en kun je je inschrijven voor de verschillende deelsessies. 
We zien je heel graag op het hittesymposium. Tot dan!

WAT

Hittesymposium

WANNEER

Dinsdag 27 juni 2023
10:00-17:00 uur

WAAR

Jakoba Mulderhuis
Rhijnspoorplein 2
1091 GC Amsterdam 

Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer