Dana marin amsterdamian 7LGYhPQ0xfg unsplash
dinsdag 13 juni 2023

NETWERKBIJEENKOMST 'WORKSHOP GROEN KLIMAATPLEIN'

Het voorjaar is begonnen en daarom nodigen we je graag uit voor de netwerkbijeenkomst ‘Workshop Groen Klimaatplein’ op dinsdag 13 juni a.s. van 14.00-17.00 uur.  

In deze workshop ga je aan de slag om het Groen Klimaatplein in jouw gemeente nog bruisender en effectiever te maken dan het al is. Welke partners met een mogelijke connectie met het Klimaatplein zijn er in jouw gemeente/regio? Welke rol kunnen zij spelen? Kunnen zij invulling geven aan programmering op het Klimaatplein? De workshop wordt georganiseerd door Tuinbranche Nederland en Waterschap Amstel, Gooi en Vecht.

We verwachten je daar te mogen verwelkomen; geef je op bijcorine.wijnen@tuinbranche.nl. Stuur deze uitnodiging vooral door naar collega’s waarvoor de workshop ook relevant is.Je krijgt in aanloop naar de workshop de definitieve bevestiging met een programma én een routebeschrijving toegestuurd.

WAT

Netwerkbijeenkomst
'Workshop Groen Klimaatplein"

WANNEER

Dinsdag 13 juni 2023
14:00-17:00 uur

WAAR

Definitieve locatie volgt,
maar in de regio 

Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer