Twaalfde Nationaal Deltacongres 2021

Het twaalfde Nationaal Deltacongres vindt plaats op donderdag 11 november 2021 in het MECC, Maastricht. Het is een hybride congres. Dat wil zeggen: deels online en deels op locatie in Maastricht. Dat geldt ook voor de deelnemers. Iedereen kan online deelnemen. Daarnaast kan een beperkt aantal deelnemers fysiek aanwezig zijn in het congrescentrum. Voor alle deelnemers is een aantrekkelijk en gevarieerd programma samengesteld.

Deltacongres (online) bijwonen?
De uitnodigingen voor het Nationaal Deltacongres zijn begin september verstuurd. Als u geen uitnodiging hebt ontvangen, kunt u zich via deze link aanmelden en registreren.

Wilt u fysiek aanwezig zijn in Maastricht of het congres online volgen? Bij uw registratie kunt u uw voorkeur aangeven (uiterlijk vrijdag 1 oktober). Een loting bepaalt wie aanwezig kunnen zijn in het congrescentrum. De geselecteerde deelnemers ontvangen hierover een persoonlijk bericht.

Ook het online Deltacongres is alleen toegankelijk als u zich vooraf aanmeldt! U kunt dat doen tot en met maandag 1 november. Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Klik dan hier.

Programma in het kort

  • 09.30 - 10.30 uur: Inloop voor deelnemers op locatie
  • 09.30 - 10.30 uur: Online voorprogramma
  • 10.30 - 11.45 uur: Plenair programma
  • 11.45 - 13.00 uur: Pauze – online live verslag vanaf ontmoetingsplein
  • 13.00 - 14.15 uur: Parallelsessies ronde 1
  • 14.15 - 14.45 uur: Pauze - online live verslag vanaf ontmoetingsplein
  • 14.45 - 16.00 uur: Parallelsessies ronde 2
  • 16.00 - 17.00 uur: Afsluiting - online live verslag vanaf ontmoetingsplein

Vanaf 9.30 uur opent het congrescentrum MECC haar deuren. Ook online start om 9.30 uur het voorprogramma. U kunt alvast deelnemen aan sessies, georganiseerd en geïnitieerd door een aantal betrokken partijen.

Bekijk hier het complete programma.

Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer