19 - 20 april 2023

Vakbeurs Klimaat groeit verder als
Nationale Klimaat Expo

Nationale Klimaat Expo is een nieuw tweedaags evenement met een voor beurzenland unieke opzet. Sleutelwoorden zijn duurzaam, circulair en innovatief, maar het gaat vooral over oplossingen. In de oorspronkelijke opzet als Vakbeurs Klimaat stonden de producten en diensten verspreid over de beursvloer. Bij de Nationale Klimaat Expo presenteren bedrijven hun producten en diensten samen met collega's uit de markt in meerdere paviljoens.

Als bezoeker maak je op deze manier kennis met complementaire producten en diensten. Je ziet op meerdere plekken totaaloplossingen bij elkaar die helpen om openbare ruimte klimaatadaptief in te richten op het gebied van water, hitte en droogte.  

De eerste bedrijven hebben zich al aangemeld en staan op 19-20 april 2023 in Expo Houten samen met collega-exposanten in paviljoens. Ben jij er ook bij? 

WAT

Vakbeurs klimaat groeit verder als
Nationale Klimaat Expo 

WANNEER

19 en 20 april 2023

WAAR

Houten

Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer