dinsdag 13 juni 2023

Wat zijn de ervaringen met beheer van boven- en ondergrondse klimaatadaptieve oplossingen?

Op veel plekken zijn inmiddels klimaatadaptieve voorzieningen aangelegd. Maar hoe gaan we die voorzieningen beheren? Hoe houden we de systemen werkend? En wat zijn de kosten voor het beheer en onderhoud op de langere termijn? Dit zijn vragen die beheerders en beleidsmakers steeds vaker stellen. We gaan deze middag in gesprek over de kennis en ervaring die inmiddels is opgedaan.

Het programma wordt aangeboden in Heemskerk en bestaat uit twee delen. We beginnen de middag met presentaties van Floris Boogaard (lector Hanze Hogeschool in Groningen en specialist bij Deltares), Ted Veldkamp (HvA) en Jos Rood (HB advies). Het tweede deel van de middag bestaat uit een wandeling buiten. Er wordt een toelichting gegeven bij de voorzieningen in ‘de klimaatadaptiefste straat’ van Heemskerk. De middag sluiten we af met een borrel. 

WAT

Bijeenkomst met excursie:
Wat zijn de ervaringen met beheer van boven- en ondergrondse klimaatadaptieve oplossingen?

WANNEER

Dinsdag 13 juni 2023
13:00-17:00 uur

WAAR

Buurtcentrum Vrijburcht Heemskerk
Vrijburglaan 2
1962 VA Heemskerk

Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer