Webinar Hitte voor professionals uit de Publieke Gezondheid

Presentatie en discussie resultaten onderzoeksprojecten hitte

De Academische Werkplaats Milieu en Gezondheid organiseert op 5 juli een webinar over hitte voor professionals uit de Publieke Gezondheid. In dit webinar worden resultaten gepresenteerd van het Academische Werkplaats project over hitte en het EU-project HEAT-SHIELD. 
 
Het Academische Werkplaats project over effectiviteit van hittemaatregelen heeft de effectiviteit van maatregelen tegen hitte op een rij gezet en gescoord op effectiviteit, praktische haalbaarheid, kosten en dergelijke. Dit is erg waardevolle informatie in de praktijk.  

In het EU Project HEAT-SHIELD wordt onderzoek gedaan naar het effect van hitte op arboproductiviteit en gezondheid van werknemers. Ook is in het project gekeken naar de invloed van hitteblootstelling thuis. De arbowereld en publieke gezondheid zijn in Nederland twee gescheiden sectoren. Het thema hitte is bij uitstek een thema waarop samengewerkt zou kunnen worden. Hoe kunnen we mensen in de breedte informeren over het voorkomen van gezondheidsproblemen door hitte, zowel thuis als op het werk? Welke rol kunnen en willen we als sector Publieke Gezondheid spelen?  

 In het programma wordt ruim tijd ingepland om met elkaar van gedachten te wisselen over wat we in de praktijk kunnen en willen met de uitkomsten van beide projecten. Het programma volgt binnenkort op deze site.

 Het webinar is gratis. Aanmelden kan via de onderstaande button.

WAT

webinar over hitte voor professionals uit de Publieke Gezondheid.

WANNEER & WAAR

Maandag 05 juli van
13.00 – 15.00 uur.

VOOR WIE

Voor professionals uit de Publieke Gezondheid.

Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer