Logo Samen blauw groen
Regen

ONLINE MAGAZINE

Samen Blauwgroen bestaat alweer 1 jaar! Het werd tijd om de nieuwsbrief in een modern jasje te stoppen. Daarom vanaf 2022 een online magazine. Het magazine bevat een serie van interessante interviews en artikelen uit de praktijk op het gebied van Klimaatadaptatie en Waterketen. 

Bekijk hieronder de twee edities.

Editie 2

De blauwgroene ontwikkelingen in Noorderkwartier zijn in volle gang. Zo is er in de regio brede overeenstemming bereikt over de eisen aan klimaatbestendige nieuwbouw en heeft het kernteam Samenwerking in de waterketen twee nieuwe leden.  Dit en meer lees je in deze editie van Samen blauwgroen. 

Computer

Editie 1

Samen Blauwgroen bestaat alweer 1 jaar! Het werd tijd om de nieuwsbrief in een modern jasje te stoppen. Daarom vanaf 2022 een e-magazine. In deze editie lees je over de Groene inruilactie in Hollands Kroon, Wat kunnen Woningcorporaties doen aan klimaatadaptatie? En nog veel meer.

Elkaar informeren en inspireren rondom klimaatadaptatie en de waterketen. Haak jij ook aan?

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer