Regen

ONLINE MAGAZINE

Samen Blauwgroen bestaat alweer 1 jaar! Het werd tijd om de nieuwsbrief in een modern jasje te stoppen. Daarom vanaf 2022 een online magazine. Het magazine bevat een serie van interessante interviews en artikelen uit de praktijk op het gebied van Klimaatadaptatie en Waterketen. 

Bekijk hieronder de vijf edities.

NK Tegelwippen Uitreiking Hollands Kroon 001

De schop de grond in!

Aan alle kanten wordt er gewerkt aan een klimaatbestendiger Noorderkwartier. Van schoolpleinen tot een klimaatplein, van tegels wippen en pocket parken tot klimaatbestendige kaders en inspiratievoorbeelden. In deze vijfde editie laten we vooral zien hoe het kan. Laat je inspireren en je aanzetten om ook actief de schop in de grond te zetten.  

Zoetwater Boeren

Hoe houden we Noorderkwartier leefbaar? 

Die vraag stond centraal tijdens ons grootse evenement op 11 oktober in het AFAS stadion. En niet alleen daar: eigenlijk zijn we er met ons netwerk dagelijks mee bezig. In de vierde editie van het e-magazine lichten we een paar mooie initiatieven uit die laten zien dat daar in onze regio hard aan gewerkt wordt. 

De gevolgen van klimaatverandering zien we nu al overal om ons heen.

 En dit is nog maar het begin. In dit online magazine schetst niemand minder dan Helga van Leur wat we de komende jaren nog kunnen verwachten Dit en meer lees je in de derde editie van Samen Blauwgroen. Laat je inspireren!

De blauwgroene ontwikkelingen in Noorderkwartier zijn in volle gang

Zo is er in de regio brede overeenstemming bereikt over de eisen aan klimaatbestendige nieuwbouw en heeft het kernteam Samenwerking in de waterketen twee nieuwe leden.  Dit en meer lees je in deze editie van Samen Blauwgroen. 

Computer

Samen Blauwgroen lanceert
e-magazine

Samen Blauwgroen bestaat alweer 1 jaar! Het werd tijd om de nieuwsbrief in een modern jasje te stoppen. Daarom vanaf 2022 een e-magazine. In deze editie lees je over de Groene inruilactie in Hollands Kroon, Wat kunnen Woningcorporaties doen aan klimaatadaptatie? En nog veel meer.

Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer