Nieuwsbrief Samen Slimmer en Samen blauwgroen gaan samen verder

HHNK, PWN en de gemeenten in het Noorderkwartier hebben besloten hun gezamenlijke nieuwsbrieven – Samen Slimmer over samenwerking in de waterketen en Samen blauwgroen over samenwerken aan ruimtelijke adaptatie – samen te voegen tot één nieuwsbrief: Samen blauwgroen.

De samenvoeging van de twee nieuwsbrieven is een logische stap. In de waterketen speelt ruimtelijke adaptatie namelijk een steeds belangrijkere rol. Andersom heeft ruimtelijke adaptatie vaak ook een watercomponent. De abonneelijsten vertoonden niet voor niets al een flinke overlap, net als de onderwerpen die ook al samenkomen op deze website. Er verandert dus eigenlijk niet zo veel. 
 

  • Abonnees van Samen Slimmer ontvangen voortaan hun vertrouwde nieuwsbrief in een ander jasje en onder een andere naam: Samen blauwgroen.
  • Abonnees van Samen blauwgroen ontvangen nog steeds hun vertrouwde nieuwsbrief, met artikelen over ruimtelijke adaptatie en over samenwerking in de waterketen.
  • Abonnees van beide nieuwsbrieven krijgen er voortaan nog maar één: Samen blauwgroen.
Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer