Win je eigen Watzr!

Schrijf je in en maak kans op de uitvoering van een watZr door Bram Engberts, een professionele hovenier!
Hij maakt jouw watZr werkelijkheid.

Beschrijf kort welke watZr je wilt in jouw tuin. Je kunt ons een foto van je tuin of tekening van je idee sturen, maar dat hoeft niet. Meld je voor 16 mei 2022 aan. Van alle inzendingen worden 4 watZr-ideeën geselecteerd en uitgevoerd door Bram Engberts, een professionele hovenier. De winnaars worden bekend gemaakt op de website. WatZr je ook mee?

Wat is een watZr?
Een watZr (van water en zon) is een kleine en simpele actie in of rond je huis, die het risico op wateroverlast, watertekort en hittestress kan verkleinen, of bijdraagt aan een schoon riool.

Wat kan je winnen
Bij de winnaars komt hovenier Bram Engberts langs en voert de ingezonden watZr uit in de tuin. Een watZr is een kleine actie om de kans op wateroverlast of watertekort te verkleinen. 

Hovenier Bram Engberts, bekend van SBS6 tv-programma ‘Green Make Over’ is ambassadeur van de WatZr-campagne en zal naast de uitvoering van de watZr ook advies geven over ‘een tuin vol leven’.

Let op, een watZr is een kleine slimme actie in je tuin; het gaat dus niet om een complete tuinverbouwing of verplaatsen van grond. Denk aan het plaatsen van een regenton, tegels vervangen door planten en een moestuin in een bak. Meer voorbeelden van watZrs vind je hier.

Stuur jouw watZr-idee voor 16 mei 2022 in door het formulier op deze pagina in te vullen en maak kans op de uitvoering van jouw idee!

Heb je nog vragen, stuur ons een bericht.

Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer