Nominaties karins tuinton

In deze bijzondere tijd waarin we anders met onze vrije tijd omgaan, heeft Karin haar oude hobby opgepakt, tuinieren. Nu zij veel thuis is krijgt haar tuin extra aandacht en is zij op zoek gegaan naar allerlei bijzondere adresjes in Nederlandse provincies. In ‘Karins tuintips’ vertelt zij alles over tuinen, planten, verzorging, lekker eten en drinken en deelt zij alle leuke adresjes die zij gevonden heeft. 

Karin steunt met haar platform Karins Tuintips 'Stichting een ton voor een tuin'. Zij is gestart met de actie win een ton voor een tuin waarbij ze voor de 1e uitreiking behoorlijk veel inzendingen heeft ontvangen. Er kunnen daarom geen projecten meer ingezonden worden.

Samen met haar pr-team zijn zij nu bezig om de inzendingen te beoordelen. 

Karin verwacht dat ze omstreeks 21 januari de 15 genomineerde tuinprojecten bekend kunnen maken op Facebook, Instagram en op haar website. "Het zal een lastige klus worden voor ons om te kiezen," vertelt Karin.

Wil jij ook een tuinproject aanmelden, dat kan voor de 2e uitreiking van Karins tuinton in het tweede kwartaal van 2021.

Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer