Leeromgeving klimaatadaptatie

In 2021 start het Deltaprogramma Ruimtelijke Adaptatie een leeromgeving klimaatadaptatie. Deze leeromgeving wordt een centrale plek waar trainingen en andere kennisproducten beschikbaar komen, en waar ook ruimte is voor ontwikkeling en uitwisseling. Het doel is om een meerjarig leerprogramma op te zetten.

Meerjarig leerprogramma
Platform31 zal de opzet voor het meerjarig leerprogramma gaan ontwikkelen. In het eerste halfjaar van 2021 bieden we om te beginnen binnen vier thema's kennisproducten aan:

De deelnemers leren in een interactieve omgeving. Bij alle onderwerpen kun je een casus of project inbrengen en die verder ontwikkelen.

Meer informatie en aanmelden
Als je hierboven klikt op een link van een thema, kom je bij de beschrijving ervan terecht. Daarin staat wat de doelgroep van de kennisproducten is en wat de leerdoelen zijn. Je ziet er ook wanneer de verschillende sessies plaatsvinden en hoe je je kunt aanmelden. Verder houden we je in de nieuwsbrieven van DPRA op de hoogte van ontwikkelingen binnen deze leeromgeving.

Vragen?
Heb je ideeën voor de leeromgeving? Of heb je een vraag? Neem dan contact op met Martijn Kramer van Platform31. Zijn mailadres is martijn.kramer@platform31.nl en zijn telefoonnummer is 06 8317 1481.

Leeromgeving

De thema's en hun aandachtspunten gepositioneerd in de werkvelden van klimaatadaptatie.

Aanmelden voor e-magazine

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen.

Samenwerking Klimaatadaptatie Noorderkwartier & Samenwerking Waterketen Noorderkwartier stellen samen als doel: het verbinden van partijen die werken aan opgaven voor de waterketen en ruimtelijke adaptatie. 

Vragen? Neem gerust contact op info@samenblauwgroen.nl

Disclaimer